Thomas' test

Hos IDG Direct er vi eksperter i datakvalitet. Vi kan hjælpe dig, både hvis det blot drejer sig om at fjerne dubletter fra din eksisterende database eller mere omfattende opdatering af hele din kundedatabase.

Kundetilpassede databaseopdatering

Har I behov for at konsolidere flere datakilder? Er din kundedatabase ajour og opdateret? Indeholder databasen de rigtige oplysninger? Indeholder databasen oplysninger om alle dine potentielle kunder? Har du eksempelvis e-mail permission på alle dine kunder og potentielle kundeemner?IDG Direct har specialiseret sig i at opdatere, berige og kompletere kundedatabaser.

Datamatch

Datavask - få opdateret og forbedret kvaliteten af dine kundeoplysninger

Adresserens er første niveau i en datavask. Her fokuseres udelukkende på adresseelementerne i en kundeadresse: Dvs. gadenavn, husnr., etage, postnummer, by og stednavn. Med adresse-rens ensrettes disse data.Næste niveau for opdatering er verifikation. Normalt kan mindst 70 % af kundedatabasens adresser verificeres.Tredje niveau er dubletkørslen. Dubletter er en stor udfordring for de fleste. Det gælder både de interne dubletter i ens database, men også dubletter mellem egen database og eventuelle eksternt købte adresser.

Databerigelse - få tilført nye oplysninger i din kundedatabase

Det kunne eksempelvis være adresser uden telefonnumre, hvor telefonnummeret ønskes påført. Det kunne også være tilføjelse af emner eller informationer fra IDG Directs databank.Grundlaget for datavask og -berigelse af en kundedatabase er en matchkørsel. IDG Direct anvender markedets mest avancerede værktøj til datamatch.Kontakt Manager Hans Jørgen Christiansen eller klik her for en uforpligtende dialog omkring Jeres kundedatabase.